Albume cu amintiri pentru absolventi

Au trecut si sarbatorile pascale, asa ca ne apucam iar de munca. Din fericire, pentru mine, munca e tot o placere :). Le reamintesc celor din clasele terminale ca, din moment in moment, va incepe nebunia dedicatiilor in albumele de clasa. Probabil ca momentan nu vi se pare foarte important sa aveti un album in care sa lasati cateva randuri colegului de clasa, insa, peste cativa ani, o sa va dati seama cat de frumoase vor fi aceste amintiri pentru voi. Credeti-ma pentru ca am trecut, ca orice om, prin liceu si imi amintesc cum atunci nu a contat daca voi primi poza de la x sau y sau daca imi va scrie vreo persoana cu care nu am avut de impartit prea multe, insa, acum cand ma revad cu ei, la diferite ocazii, imi dau seama cat de importanti au fost pentru mine fiecare dintre ei.

Astfel as dori sa vin in ajutorul celor care nu au inca un album al clasei si sa ii rog pe doritori sa discute cu colegii, iar apoi sa ia legatura cu mine cat mai repede deoarece ultima data a comenzilor pentru albume as dori sa fie 20 aprilie 2010. Va reamintesc ca executarea lor dureaza aproximativ 2-3 saptamani, in functie de modelul dorit. Si e destul de nepoliticos sa scrii o dedicatie in mare graba pentru ca nu au fost terminate albumele la timp sau nu am avut pozele facute pentru albume. Mai jos aveti fotografii informative ale albumelor propuse de mine pentru elevii din clasele terminale, precum si pretul acestora la o comanda de minim 20 buc.

Coperta diverse culori si texturi - interior pagini lucioase

La acest model, fiecare persoana are nevoie de o fotografie pentru coperta personalizata. Realizarea fotografiilor pentru coperta personalizata este GRATUITA pentru fiecare persoana!

Confectionarea acestui album se face manual, astfel fotografiile sunt direct imprimate pe pagina. Fotografiile fiecarei persoane se fac gratuit

Reclame

~ de Dani Pavel pe 9 aprilie 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: